Outlast 2 demo dostupan do kraja meseca !Red Barrels nam je pre nekoliko dana saopštio sjajne vesti. Do kraja ovog meseca, tj. do 1. novembra, svako može preuzeti demo njihove horor igre Outlast 2, preko Steam platforme.


Demo treba igračima da dočara delić napete atmosfere koja nas očekuje u punoj objavi kao i novi izgled i nove mogućnosti. Iako je najavljen odmah po objavi prve igre u serijalu, prvi demo snimak smo zapravo videli tek ove godine, na Pax East događaju.


Igrači će se još jednom preuzeti ulogu novinara, Blejka Langermena, ali ovog puta će se naći u Arizoni. Tamo će ispitivati misteriozno ubistvo mlade osobe ali će ubrzo saznati da se iza njega krije mračna sekta i misteriozna sila.


Kada je gejmplej u pitanju, on se nije mnogo promenio u odnosu na prvu igru. Igrači će još uvek imati kameru sa noćnim režimom kojoj su potrebne baterije kako bi radila. Uz pomoć kamere će se kretati po mračnim lokacijama igre tokom noći.Outlast 2, zvanični trejler


Neće biti mogućnosti odbrane osim tokom predviđenih scena pa će preživljavanje isključivo zavisiti od igračeve sposobnosti da se kloni nevolje. Dodajte na sve to misteriozna dešavanja, strašnu atmosferu i mnogo neprijatelja koji žele da vas uhvate i dobićete strašno Outlast iskustvo koje nam je poznato.


Iako je pravljena u Unreal Engine 3, igra izgleda zaista fenomenalno i slabije konfiguracije će malo pomučiti, to je zaključak iz Demo verzije.

Objava je bila planirana za jesen ove godine, međutim usled komplikacija sa igrom, tim je bio primoran da odloži objavu za prvi kvartal 2017. godine. Do tada možete probati demo tokom ove promocije, pre prvog novembra, na zvaničnoj Steam stranici igre !


Igrači su već uspeli da pronađu bug u igri i istraže lokacije koje nisu trebali da vide ! Pogledajte video ovog korisnika koji je uspeo da pronađe prolaz ispod ograde, koji mu je omogućio da “pobegne” od predviđene putanje koju je razvojni tim isplanirao !
Sajt "Igre i igrice" sadrži preko hiljadu igrica koje su potpuno besplatne. Na sajtu se nalaze igrice za decu, ali i za starije games igrače - arkadne, pucačine, borilačke, kvizovi, igre oblačenja, igrice za devojčice, itd. Pored zabavnih kategorija imamo i online igrice vožnje automobila i motora, za ljubitelje sporta imamo najbolje zanimljive sportske igre, a za razmišljanje tu su mozgalice, obrazovne i besplatna kompilacija strategija. Uživajte dok se igrate, jer čovek je srećan kada se okruži stvarima koje mu prijaju!