Tri fenomenalne igre za 100 dinara - Humble Indie Bundle 18Sigurno ste čuli za Humble Bundle ? Servis koji nam često donosi modularne pakete igara, čija je najmanja cena nešto iznad 100 dinara. Ove nedelje nas je ekipa sajta iznenadila fenomenalnim paketom Indie igara, koji nosi naziv “Humble Indie Bundle 18”. Uprkos tome što je ceo paket skup odličnih igara sa dobrim ocenama, mi izdvajamo prvi deo paketa. On nam donosi tri fenomenalne igre za oko 100 dinara : SteamWorld Heist, Ziggurat i WindWard. Igre iz prvog dela paketa možete aktivirati na Steamu ili preuzeti DRM Free verzije za Windows, Linux i Mac OS X.

 

Ova ponuda važi do 29. maja ali uzevši u obzir činjenicu da Humble Bundle nekada ukloni pakete nakon što pređu određeni broj prodaje, predlažemo da isti kupite što pre - ukoliko su vam se svideil naslovi.


 

Spremili smo kratke opise igara iz prvog paketa!

SteamWorld Heist

Ukoliko su vam poznati zvukovi ili grafički stil - ne čini vam se da ste već videli sličnu igru. Naime, razvojni tim je takođe razvio “SteamWorld Dig”, koja ima sličnu tematiku, smeštena u istom univerzumu ali drugačijeg žanra, kao i “SteamWorld Tower Defense”.. SteamWorld Heist je 2D potezna strategija koja će vam predati kontrolu nad družinom pirata u svemiru. Izdvaja se po tome što su igrači ti koji moraju nišaniti tokom faze pucanja.  Družinu možete kontrolisati i kontrolerom a gejmplej je svakako interesantan. Igrači mogu putovati od lokacije do lokacije u svemiru, osvajajući razne brodove, kako bi pronašli dragocene resurse. Gejmplej se svodi na kretanje po brodu, kontrolisanje zaklona ali i pucanje, koje isključivo zavisi od vaše preciznosti. Postoji mogućnost kupovine novog oružja, nadogradnje likova, sticanje novih nivoa i regrutovanje novih pirata. Igru su odlično prihvatili igrači ali i kritičari. Ima više od 97% pozitivnih ocena na Steamu a više od 80% na Metacritic skali.

 

WindWard

Pak ukoliko volite brodove, trgovinu, istraživanje a uz sve to i igranje na mreži, sa prijateljima ili lokalno protiv računara, WindWard će vas možda oduševiti. Uprkos lošoj Metacritic oceni (~60%), Steam igrači su ovu igru zavoleli. Ima čak 80% preporuka. Igrači će preuzeti kontrolu nad brodom i moći će da plove od grada do grada završavajući razne zadatke ili trgujući. Igra koristi nasumičnu generaciju pa je svaka nova avantura unikatna na bar neki način a sam razvojni tim je opisuje kao “sandbox iskustvo”. Osim standardne trgovine, slične onoj iz drugih igara iz branše, Windward takođe poseduje jednostavniji sistem borbe koji će vam omogućiti da se odbranite od neprijatelja… ili možda napadnete prijatelje !?


 

Ziggurat

Smrt u ovoj igri nije retkost. Očekuje se da ćete umirati, mnogo puta. Zigugurat je dungeon crawler iz prvog lica sa hardkor gejmplejom. Igra će vas smestiti u nasumično generisanu tamnicu u kojoj morate pronaći ključ portala kako bi stvorili čuvara tog sprata tamnice sa ciljem da ga uništite. Ukoliko uspete, idete na naredni sprat. Igračima su na raspolaganju i nasumični neprijatelji kao i nasumični efekti koji traju samo u okviru jedne sobe u tamnici. Nakon svakog nivoa igrači mogu izabrati jednu od dve ponuđene pogodnosti, koja će im olakšati gejmplej. Na raspolaganju će vam biti nekoliko vrsti oružja i magija a nakon što izgubite, igra će vas nagraditi novom kartom, koja će vam olakšati naredne pokušaje. Ziggurat je igra koju svako sa lakoćom može igrati ali ju je zaista teško savladati.

 

 

Kako Radi Humble Bundle ?
Paketi igara su obično podeljeni na tri kategorije :

- Plati koliko Hoćeš : Omogućava vam da platite koliko želite. Najmanja moguća vrednost je $1

- Pobedi prosek : Platite sumom koja je jednaka proseku svih uplata celokupnog paketa

- Fiksna suma : Poslednji deo paketa, ovo je fiksna suma koju morate platiti kako bi dobili tu kategoriju

Kupovinom višeg paketa dobijate sve igre iz prethodnog, što znači da - ukoliko kupite poslednji paket sa fiksnom sumom, dobijate sve igre iz prethodna dva paketa takođe. Takođe, imate mogućnost da doplatite ukoliko se predomislite i želite da kupite naredni paket. U sklopu standardne promocije igara, Humble Bundle takođe sakuplja novac za dobrotvorne ustanove, prodaje knjige, stripove …Tu je i prodavnica igara koja često ima super cene ili promocije koje vam omogućavaju da napravite paket vaših igara određenog proizvođača i na njih dobijete popust.

Humble Bundle prihvata brojne načine plaćanja : Karticom, Paypalom itd. a ujedno se stara o vašim ključevima, jer pamti sve kupljene igre u sklopu Humble Bundle naloga. Igre možete kupiti kao poklon i nakon uplate podeliti link sa nekim, ko će moći da registruje igre na svoj nalog. Dakle, radi se o servisu koji godinama igračima donosi sjajne pakete igara, “za svakog po nešto”.

 
Sajt "Igre i igrice" sadrži preko hiljadu igrica koje su potpuno besplatne. Na sajtu se nalaze igrice za decu, ali i za starije games igrače - arkadne, pucačine, borilačke, kvizovi, igre oblačenja, igrice za devojčice, itd. Pored zabavnih kategorija imamo i online igrice vožnje automobila i motora, za ljubitelje sporta imamo najbolje zanimljive sportske igre, a za razmišljanje tu su mozgalice, obrazovne i besplatna kompilacija strategija. Uživajte dok se igrate, jer čovek je srećan kada se okruži stvarima koje mu prijaju!