The Sims 4 je konačno dobio Toddlers dodatakThe Sims serijal “boluje” od jednog problema. Prilikom objave nove igre u serijalu se gubi sav dodatni sadržaj koji je u prethodnu igru došao u vidu ekspanzija. Vremenom se objavljuju nove ekspanzije koje taj sadržaj dodaju u poslednju igru ali taj proces traje godinama - do objave nove The Sims igre, kada počinje ponovo. Tako je i prilikom objave “The Sims 4” Maxis izjavio da će igra biti objavljena bez podrške za bazene i period odrastanja dece pre polaska u školu - mogućnosti koje su The Sims 3 i The Sims 2 imali. Mnogi igrači su loše prihvatili tu vest, uzevši u obzir da se taj deo gejmpleja smatra osnovom igre.  Sada, nakon više od dve godine od objave četvrte igre, Maxis je obradovao igrače objavom besplatnog dodatka koji dodaje tu fazu života dece u The Sims 4.


Maxis je u zvaničnoj objavi na svom blogu napisao : “Uzbuđeni smo zbog najave, do sada,  najvećeg dodatka za The Sims 4 a on dolazi u iznenađujuće malom paketu. “Toddlers” paket je dostupan u vidu besplatnog paketa i možete ga preuzeti odmah!” Oni su takođe izjavili da “slušaju zahteve igrača ali da ne mogu uvek da ih ispune. Novi dodatak je nešto što je bilo izradi dugo i strašno sam ponosan zbog truda koji je uložen od strane tima, kako bi napravili ove neodoljive mališane. “
Kako god, dodatak je, izgleda, zaista fenomenalan - mnogi igrači su zadovoljni ali i kritičari, koji tvrde da je ovo najbolji dodatak u celom serijalu kada su u pitanju deca. Još uvek ćete morati da ih naučite da hodaju i pričaju ali je njihovo ponašanje u skladu sa njihovim osećanjima drugačije. Ljuto dete će početi da pravi haos, dete koje se dosađuje će zaplakati a sve to ima uticaj na Simove koji žive sa njima. Neka od njihovih znanja više nisu jednostavna i imaju više nivoa, poput govora ili upotrebe noše. Sve to krase fenomenalne animacije i moguće interakcije sa drugim Simovima.

Tu je i skup novih predmeta koji prate dečju tematiku, tapete, zavese, igračke, komodice i dr.


Toddlers paket je besplatan za sve igrače koji imaju The Sims 4 kopiju igre na poslednjoj verziji.


Sajt "Igre i igrice" sadrži preko hiljadu igrica koje su potpuno besplatne. Na sajtu se nalaze igrice za decu, ali i za starije games igrače - arkadne, pucačine, borilačke, kvizovi, igre oblačenja, igrice za devojčice, itd. Pored zabavnih kategorija imamo i online igrice vožnje automobila i motora, za ljubitelje sporta imamo najbolje zanimljive sportske igre, a za razmišljanje tu su mozgalice, obrazovne i besplatna kompilacija strategija. Uživajte dok se igrate, jer čovek je srećan kada se okruži stvarima koje mu prijaju!