Vive La France - Nova ETS 2 ekspanzija stiže početkom decembraDatum objave naredne Euro Truck Simulator 2 ekspanzije je zvanično objavljen na SCS Blogu. Vive La France će biti dostupna 5. decembra 2016. godine. Ekspanzija donosi mnogo sadržaja, baš kao i Scandinavia. Preporučena cena će biti ista kao i prilikom objave te prošle ekspanzije. SCS Software navodi kako se sve dešava brzo i kako nisu imali tačan datum objave do pre nedelju dana.

Vive La France će doneti mnogo sadržaja igračima ali isto tako mnogo novina kada su strukture puteva u pitanju. DLC će dodati deo Francuske koju čini više od dvadeset hiljada kilometara novih puteva. Kao i uvek, razvojni tim pokušava da ostane veran okruženju koje objavljuje, pa će igrači koji znaju nešto više o toj zemlji uočiti brojne znamenitosti. Čak 15 novih gradova čeka na vas ali postoji mnogo sela i ruralnih sredina. Od izmena kod samog izgleda, obradovala nas je napredna vegetacija, koja - kao što možete i sami videti na trejleru, izgleda fenomenalno. Nove kompanije, industrije i tovar se podrazumevaju a rekreiran je i sistem putarine.

Steam verzija već ima nova dostignuća koja se mogu otključati !


Sve ostale informacije možete pronaći na zvaničnoj Steam stranici a više o detaljima ekspanzije možete pročitati na SCS Blogu, gde su ranije pisali o novinama koje nas čekaju.

Pred objavu ekspanzije, SCS je objavio verziju 1.26 na Open Beta kanalu igre. Ona se ponaša kao osnova a svim igračima je preuredila Francusku i donela neke novine. Svi kamioni su dobili nove transmisije a sada je moguće tražiti delove kucanjem njihovih naziva.
Ova verzija je danas, nakon određenih malih izmena, postala javna stabilna verzija i svi mogu da je preuzmu. Kompletnu listu izmena verzije 1.26 možete pogledati ovde.Vive La France je treća velika ekspanzija za Euro Truck Simulator 2 - igru koja je objavljena krajem 2012. godine. Poseduje je više od tri miliona igrača a dnevno ih igra oko 20 hiljada.
Uzevši u obzir da će se objaviti nedelju dana pred početak velike Steam zimske rasprodaje, možda će igrače iznenaditi i neki popust. No ukoliko i bude sniženja, ne treba očekivati da će ono biti veliko, kada pogledamo kakva je situacija sa svim novim objavama na Steam platformi.
Sajt "Igre i igrice" sadrži preko hiljadu igrica koje su potpuno besplatne. Na sajtu se nalaze igrice za decu, ali i za starije games igrače - arkadne, pucačine, borilačke, kvizovi, igre oblačenja, igrice za devojčice, itd. Pored zabavnih kategorija imamo i online igrice vožnje automobila i motora, za ljubitelje sporta imamo najbolje zanimljive sportske igre, a za razmišljanje tu su mozgalice, obrazovne i besplatna kompilacija strategija. Uživajte dok se igrate, jer čovek je srećan kada se okruži stvarima koje mu prijaju!